Stekta dadlar med ingefära och sesam

15 Dec

Dadlar med riven ingefära och sesam är en otrolig smakkombo!! Detta recept fick jag av F, han vet verkligen vad han pratar om :) Jag brukar steka dadlarna tills jag får en knaprig yta. Det blir så otroligt gott när man biter i dadlarnas hårda knapriga yta och himmelskt mjuka insida.

Det är väldigt viktigt att man änvänder bra dadlar till detta rcept. Många som säljs i affärerna är torra och inte så goda. Jag använder mig alltid av märket  “Färska Dadlar” från Iran. De är bäst!

Stekta dadlar med ingefära och sesam
Dadlar
Olja till stekning
En bit riven ingefära
Sesam

Stek dadlarna i lite olja. Tillsätt riven ingefära och rör om. blanda i sesam och stek tills du får en knaprig yta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Min Goda Sida

Baka ska vara enkelt och roligt

What Katie Ate

Baka ska vara enkelt och roligt

MADE BY MARY

Baka ska vara enkelt och roligt

Matgeek

Matgeek - Eftersom allt är gott

Bakverket

En bakfantasts beprövade recept

http://sockerrus.se/

Baka ska vara enkelt och roligt

%d bloggers like this: