Om

Välkommen till min bakblogg!

Här kommer jag att skriva om min stora passion; bakning. Jag anser att det ska vara enkelt och roligt att baka fantastiska efterrätter. En fördel är om bakverken ser hemmagjorda ut eftersom det är en stor del av bakningens charm. I bloggen kommer du att hitta recept som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Ett tips för att lyckas med bakningen är att du ska vara på gott humör och baka med kärlek!

Denna blogg startades för att jag skulle få utlopp för min kreativitet och lära mig mer om fotografering, eller uttryckt med andra ord, så att jag skulle slippa skriva ner recepten för hand till var och varannan som ville ha det ;)

Vem är jag då? 
Jag är en glad tokfia som fortfarande har barnasinnet kvar och världshistoriens sämsta lokalsinne. Tur för er att jag hittar till köket säger jag bara.  När jag bakar gör jag det med många dl kärlek och en nypa stök överallt.

Jag gillar vackra bilder, hösten, barnsliga påhitt, att skratta i mängder, choklad, en varm kopp te… på tal om te… koppar i alla möjliga färger och former är en av mina svagheter, hade vi haft plats hemma hade jag köpt ännu mer koppar ;)

Mitt motto är “Det du inte dör av blir du bara starkare av” och med det avslutar jag och säger, hoppas att vi ska ha roligt tillsammans. Om ni är nyfikna på något eller har tips till vad ni vill att jag ska skriva om är det bara att maila mig på: 1dlsocker@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Min Goda Sida

Baka ska vara enkelt och roligt

What Katie Ate

Baka ska vara enkelt och roligt

MADE BY MARY

Baka ska vara enkelt och roligt

Matgeek

Matgeek - Eftersom allt är gott

Bakverket

En bakfantasts beprövade recept

http://sockerrus.se/

Baka ska vara enkelt och roligt

%d bloggers like this: